dilluns, 4 de novembre del 2013

Contes d'animals

Títol: La petita oruga glotona

Autor: Eric Carle

Editorial: Kókinos

Sinopsis: L'oruga és molt petita, però tenia una gana enorme. Així que es passa tota la história menjant, travessant pàgina rere pàgina.  Fins que es va convertir, com totes les orugues, en papallona. 






Títol: 10 patitos de goma

Autor: Eric Carle

Editorial: Kókinos

Sinópsis: Deu ànecs de foma, cauen inesperadament a la mar. Flotant, flotant, cadascun d'ells es creuara amb peixos grans, animals divertits. Però només un d'ells trobarà algú molt especial. i la seva alegria es podrà escoltar al finalitzar el llibre.





Títol: Rosa Caramel

Autor: Turin, Adela

Editorial: Kalandraka

Sinopsis: Aïllada en un jardí, la Guillermina és l'unica d'entre totes les elefantes que no aconsegueix que la seva pell es torni de color rosa caramel. Quan els seus pares desisteixen d'imposar-li aquest aspecte, serà quan per fi descobrirà el significat de la llibertat i obrirà el camí cap a la igualtat amb la resta de les seves companyes





Títol: La casa més gran del món

Autor:  Leo Lionni

editorial: Kalandraka

Sinopsis: Una casa de caragol com una catedral, cridanera com un pastís d'aniversari, rodona com un circ. No serà pas difícil d'arrossegat?


 

Títol: La Marieta mandrosa

Autor: Isobel finn

Editorial: Zariquey, Zendrera

Sinópsis: És una Marieta que no sap volar i li agrada dormir tot el dia i tota la nit. Però un dia decideix que vol anar a dormir a un altre llocs, va provant damunt de diversos animals fins que arriba al elefant, gràcies d’un esternut d’aquest, la marieta aprèn a volar.

 

 


Títol: el lleó que no sabia escriure

Autor: Baltscheit, Martín

Sinópsis: El lleó no sabia escriure, però no l'importava per què ell sabia ruixi. Un dia, es va trobar amb una lleona. Aquesta llegia un llibre i era molt bonica. El lleó volia enamorar-la a través de cartes, però clar, ell no sap escriure. Així doncs, el lleó va demanant al seus amics que li escriguin una carta, però cap fica el que ell vol expressar. Que pot farà el nostre amic lleó per conquistar a la lleona?

 

 


Títol: La zebra camila

Autor: Núñez, Marisa

Editorial: Kalandraka

Sinópsis: La Zebra Camil·la viu on dona la volta el vent. Un dia se’n va de passeig sense els seus pantalons ni tirants i el vent dolent es va emportar les ratlles del seu vestit. La Camil·la molt trista es va trobant amb diversos animals que li van donant una ratlleta cadascú.


 


Títol: L'abella mireia

Autor: Krings, Antoon

Editorial: Bichitos curiosos

Sinópsis: Hi havia una vegada una abella que s'anomenava Mireia i que vivia en una diminuta caseta al peu d'un roser. L'abella es passava el dia de flor en flor per tot el jardí i quan arribava a la seva llar preparava pots de mel i caramels. Però un bon dia, al tornar a la seva caseta, s'ho va trobar tot remogut i amb la majoria dels pots de mel buits.

 


Títol: Florentina a l'aguait

Autor: Stenffensmeier, Alexander

Editorial: Barcanova

Sinópsis: Si hi havia al món alguna cosa que a la Florentina li agradava més que qualsevol altre cosa era… espantar el carter i perseguir-lo per fora de la granja.” I és que la Florentina era una vaca d’allò més excepcional: cada dia esperava l’arribada del carter en algun lloc diferent de la granja per poder-li fer un bon ensurt. Això, però, portava més d’un maldecap a la mestressa de la granja que no podia rebre mai cap paquet amb condicions, i al carter, que cada nit patia terribles malsons amb la Florentina com a protagonista. Però, què és el que fa fer un tomb a la història perquè la Florentina i el carter s’esperin cada matí per treballar plegats? Doncs un petit fet tan enginyós com la mateixa història d’aquest àlbum. I és que els detalls i l’enginy de l’autor són ben presents en aquest conte des del primer moment on el text i la il·lustració van de bracet de manera ben encertada. La Florentina a l’aguait és un d’aquells àlbums il·lustrats que poden fer passar una bona estona als més menuts tot resseguint els encants de la il·lustració i gaudint d’una trepidant i divertida narració.

 

 

Coberta del llibre
Títol: El Nadal del gat Mima

Autor: Jones, Lara

Adaptació: Núria Font i Ferré

Editorial: cruïlla

Sinópsis: Tracta sobre com passa el Nadal el gat Mima, les seves aventures, els seus amics,... 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada