dimarts, 5 de novembre del 2013

Revistes literàries Infantils

Hem fet un petit recull de revistes literàries destinades als infants d'educació infantil i cicle inicial.





CLIJ:el primer núm. es va publicar al desembres de 1988, des de llavors han passat 25 anys, ha estat destacat fa un temps, però en l'actualitat s'ha recuperat per poder gaudir de la seva lectura. Plataforma digital







CUCAFERA:és una revista educativa per a nens i nenes a partir de 4 anys, que els fomenta l’afició a la lectura, augmenta els seus coneixements i els estimula les ganes d’aprendre a llegir. Plataforma digital













CAVALLFORT:el desembre de 1961 naixia. Des de llavors ha fer un llarg camí,sense perdre mai de vista els seus objectius essencials: revista adreçada al públic infantil i juvenil, feta en català, divertida i interessant, amb un contingut i una presentació de màxima qualitat, que ajudi als seus lectors a adquirir el gust per la lectura i els desvetlli la curiositat pel món que els envolta.








TATANO: El Tatano va nàixer al 1990 com un suplement bimestral pels més petits dins la revista Cavall Fort, que es publicà per primera vegada el 1961. L'any 2005 El Tatano es va independitzar, convertint-se en una publicació mensual. El número 0 s'edità l'octubre d'aquell any, un número gratuït destinat a donar a conèixer la nova revista. Aquesta porta per subtítol "El cavall fort dels petits".
Al 1991 es constituí la Fundació Cavall Fort, que actualment és propietària de l'editorial.









BABAR: El primer número de Babar, 1989. Babar es originariamente una revista impresa que nació en 1989 como una experiencia de animación a la lectura en el colegio Federico García Lorca de Arganda del Rey, de manos de Antonio Ventura y su grupo de alumnos.

Con el paso del tiempo, la revista se fue profesionalizando cada vez más, y lo que en un principio no era sino una actividad extraescolar fue difundiéndose y ampliándose hasta llegar a convertirse en lo que es hoy, un portal especializado en literatura infantil y juvenil con difusión internacional.Plataforma digital









TRETZE VENTS: és la revista en català més antiga. En 1987 va rebre la cruz de Sant Jordi per la difusió de la llengua catalana. Va ser fundada pel seminari de Solsona en 1951 i publica, entre altres, còmics i contes. L'Abadia de Montserrat ha anunciat que continuaran publican la revista Piu-Piu, dirigida a un públic entre 0 i 5 anys.












PIU- PIU: és la primera revista en català per a nens i nenes de 0 a 5 anys que compta amb l'assessorat de «Nascuts per Llegir», que donem eines als pares i educadors perquè la lectura sigui per a tots un estímul i un fet plaent i enriquidor.










TIRO- LIRO: Si us agrada llegir i teniu de 7 a 9 anys, Tiro Liro és la vostra revista. Cada mes hi podreu trobar una divertida narració, a més de jocs i còmics que, sens dubte, ocuparan agradablement el vostre temps lliure.










OKAPI: Una revista educativa para niños de 11 años en adelante que pone a su alcance el mundo que les interesa. Para descubrir los temas de actualidad que más les interesan y conocerse mejor a ellos mismos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada